لیست قیمت محصولات فایبرسمنت برد: (ایرانی)

 

 

ردیف

شرح کالا

ابعاد (متر مربع)

واحد

قیمت (ریال)

1

فایبر سمنت برد ساده (6mm)

120*240

متر مربع

655/000

2

فایبر سمنت برد ساده (8mm)

120*240

متر مربع

799/500

3

فایبر سمنت برد ساده (10mm)

120*240

متر مربع

945/000

4

فایبر سمنت برد ساده (12mm)

120*240

متر مربع

1/220/000

5

فایبر سمنت برد ساده (18mm)

120*240

متر مربع

2/330/000

6

  تایل سقفی ساده شیاردار (4mm)

60*120

متر مربع

000/000

7

تایل سقفی طرح چوب (4mm)

60*120

متر مربع

000/000

8

سایدینگ طرح چوب (8mm)

20*240

متر مربع

1/070/000

9

تریم طرح چوب (12mm)

10*400

متر طول

00/000

10

نبشی فایبر سمنت (8mm)

80*300

متر طول

00/00

 

 

فایبر سمنت برد:

از شاخص های محصول فایبر سمنت برد داشتن تاییدیه فنی و گواهینامه از مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهر سازی کشور می باشد. امروزه با توجه به ارتقای سطح نیاز جامعه و فعالان ساختمان سازی و تنوع مصالح نوین در ساخت وساز سبک و خشک همچنین صرفه جویی اقتصادی و تسریع قابل ملاحظه در زمان اجرای ساختمان، نیاز به محصول جدید (فایبر سمنت برد) یا همان پانل سیمانی الیاف دار مطرح می گردد.
 
پیش از به عرصه آمدن سیستم ساخت وساز خشک (Dry Construction System)و تولید فایبر سمنت برد (پانل سیمانی الیاف دار) با اجرای سیستم سنتی چوب که مضراتی اعم از تخریب محیط زیست جهت تهیه آن و عدم پایایی در مقابل عوامل محیطی و جوی، وزن بالا، ضعف در مقابل رطوبت و حریق و حمله حشرات موذی همراه بود و از موارد قابل ذکر دیگر که می توان با پیشرفت تکنولوژی و زمان، آن ها را نیز غیر کاربردی و استفاده بهینه دانست. همچنین می توان از مصالح و صفحات گچی، پلاستیکی، فولادی، PVCو… نام برد. هر یک از آن ها به نوبه خود ضعفی نسبت به فایبر سمنت برد (Fiber Cement Board) داشتند که در حوالی سال 1900 میلادی که شروع تولید با الیاف مضر محیط زیست آزبستی مسلح شده انجام می گرفت که نه تنها شکننده و ترد بوده بلکه مواد آزبستی موجب بیماری سرطان می شود که همین امر سبب شد عمر چندانی در صنعت ساختمان نداشته باشد. به مرور با پیشرفت تکنولوژی و تجربه و آزمون در تولید الیاف مختلف جهت استحکام و مسلح کردن(سمنت برد) انجام گردید. با مسلح کردن پانل سیمانی (سمنت برد) از مصالحی همانند چوب و غیره شروع شد. با شروع و تولید صفحات (فایبر سمنت) کنونی و مسلح کردن آن با مواد الیاف (سلولزی) با نام تجاری (فایبر سمنت برد) در دوره سال های بعد و متعاقب آن نیز استانداردهای بین المللی تعیین گردید.
 
امروزه فایبر سمنت برد (صفحات سمانی الیاف دار) یکی از سبک ترین و مقرون به صرفه ترین مصالح نوین موجود در سیستم ساخت و ساز خشک در انواع سقف، دیوار های ضد رطوبت و آتش، انواع نما و انواع کف می باشد که توانسته نسبت به پیشرفت فناوری و متد مدرن و به روز بسیار شکوفا گردد.

 

آنالیز مواد تشکیل دهنده (فایبر سمنت برد) صفحات سیمانی الیاف دار:
- سیمان  ویژه فایبر سمنت برد
- الیاف سلولزی
- دیگر مواد افزودنی مورد نیاز که همه این مجموعه در کوره (اتو کلاو) پخته و مستحکم می گردد.
در ساختمان هایی که اسکلت سازه آن ها فلزی یا بتنی و یا به صورت اسکلت فلزی سبک می باشد محصول فایبر سمنت برد می تواند اجرا گردد، مانند ساخت نما، دیوارهای داخلی و خارجی، سقف کاذب، کف، دیوار و سقف سرویس های بهداشتی و همچنین درای وال که دیواری است دو طرفه سیمانی و خشک با زیر سازی مخصوص سازه های گالوانیره استاد و رانر، به راحتی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین برای ساختمان های دو تا سه طبقه ویلایی و… با طراحی اسکلت فلزی سیستم سبک (ال اس اف) استفاده از فایبر سمنت برد از نظر سرعت و زمان ساخت مقرون به صرفه و حتی بهترین انتخاب می باشد. بهترین گزینه تایید شده و مکمل سازه (ال اس اف) مصالح فایبر سمنت برد می باشد که تلفیق این دو در امر سبک سازی ساختمان از جهت حداکثر مقاومت در برابر زلزله توصیه شده است.
 
نمای فایبر سمنت برد با طرح چوب:
طرح ساخته شده از فیبرهای طبیعی و سیلیکات می باشد که می توان ترکیبی فوق العاده دانست. این محصول را به وسیله دستگاه اتو کلاو سخت کرده که در نهایت موجب متمایز شدن آن می گردد.

 

صفحات انعطاف پذیر چند کاربردی فایبر سمنت برد:
این صفحات به دلیل قابل انعطاف بودن و برش آسان به شما امکان می دهد تا انواع طرح ها و اجرای متنوع در دیوارهای خارجی و داخلی را انجام دهید از طرفی با انتخاب این مصالح، نه تنها شما سازه ای سخت و پایدار با اجرای سریع خواهید داشت بلکه از نظر اقتصادی گزینه ای سودمند و مقرون به صرفه را انتخاب نموده اید.
 
فایبر سمنت برد مدل لاینینگ:
شاخص اصلی این محصول سطحی کاملا صاف با لبه های تو رفته که موجب می شود سطحی بدون درز و صاف و یک پارچه تشکیل گردد. از این صفحات می توان در دیوار های داخلی و سقف ها استفاده نمود.
 
فایبر سمنت برد مدل دکو پانل:
این محصول با داشتن بافت های متنوع و پویا، سهولت در انتخاب را محسوس می نماید همچنین با دارا بودن استحکام لازم مورد استفاده در دیوارهای خارجی و داخلی می باشد.
 
صفحات سقفی فایبر سمنت برد:
این محصول دارای انواع متنوع و با در نظر گرفتن مصالح سازگار با محیط زیست برای زیبا نمودن سقف کاذب ساخته شده است .
 
صفحات صاف فایبر سمنت برد:
این صفحات کاربردی چند منظوره داشته و با قابلیت انعطاف پذیری در قسمت سقف داخلی و خارجی بنا مورد استفاده قرار می گیرد، و نیز در مقابل احتراق مقاوم می باشد.
 
صفحات کف فایبر سمنت برد:
صفحات کف این محصول به دلیل دارا بودن استانداردهای لازم جهت اجرای کف حتی باربر، بهترین گزینه در ساختمان های مسکونی، تجاری، پارکینگ، پشت بام و… می باشد. اگر سازه آن (ال اس اف) باشد که سازه فلزی سبکی است مقرون به صرفه در اجرا نیز خواهد بود.
 
صفحات قرنیز فایبر سمنت برد:
از دیگر کاربردهای فایبر سمنت برد استفاده از نوارهای با عرض کم قرنیز زیر دیوار می باشد که می توان از آن ها بهره گرفت.

 

فایبر سمنت برد دکوراتیو:
این محصول به گونه ای تولید شده که بسته به نیاز و طرح موجود می توان به هر مدل درخواستی با دستگاه (سی ان سی) برش داده شود.

 

استفاده از فایبر سمنت برد در کف بام:
در این سیستم با جایگزینی ساخت و ساز خشک به جای روش سنتی کاربرد ماسه و ملات با استفاده از سازه های گالوانیزه به عنوان زیرسازی پانل های ضخیم و باربر استفاده نمود که از مزایای آن نصب سریع و آسان با عملکرد بلند مدت و ضد زلزله می باشد همچنین به دلیل ضد رطوبت و عایق سرما و گرما، مقاومت لازم را در انواع شرایط آب و هوایی دارا می باشد.

 

درای وال چیست؟
دیوار سبک با سازه گالوانیزه استاد و رانر که به عنوان پارتیشن در دیوارهای داخلی و با استفاده از عایق پشم سنگ یا عایق پلی اوره تان، داخل استادها برای دیوارهای خارجی با ضخامت مورد نظر به صورت خشک، بدون درز و فاقد هرگونه نیاز به مصالح سنتی یا ملات، مورد استفاده قرار می گیرد.
 
اجزای تشکیل دهنده درای وال فایبر سمنت برد:
زیر سازی دیوار های خارجی همراه با پروفیل گالوانیزه استاد و رانر که به سقف و کف ساختمان متصل می گردد.
نصب پانل فایبر سمنت توسط پیچ مخصوص بالدار فایبر سمنت برد به سازه گالوانیزه متصل می گردد و در محل درز بین دو پانل فایبر سمنت به روش مدولار پروفیل گالوانیزه A  قبل از پیچ کردن جهت ثابت نگه داشتن فاصله دو درز جا سازی می شود و برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در داخل درزها با چسب پلی اوره تان آب بندی می گردد.
برای اجرای طرح های برجسته روی نما، برای احداث زیر سازی جهت انتقال نیروهای جانبی و جرم نمای فایبر سمنت برد به سازه اصلی و اسکلت ساختمان با قوطی های فلزی 40×60 یا 40×80 میلی متر از تراز هر طبقه به فواصل 120 تا 150 میلی متر از سازه اصلی دستک گرفته (جوش داده یا با پیچ رول بولت اتصال می دهیم).
با پروفیل های 40×40 میلی متری در تراز هر طبقه به همان دستک ها کمربند سرتاسری جوش داده می شود.
به همین کمربندهای افقی این بار با قوطی های فلزی 40×40 میلی متری به صورت عمودی در قسمت های کنج ساختمان، نبش های نما، نبش تراس ها، نبش پنجره ها و… اتصال و جوش داده می شود طرح مورد نظر نما با قوطی های فلزی پیاده می گردد.
سپس پروفیلهای گالوانیزه M ,V ,A  با پیچ باکس 6 گوش سرمته دار به قوطی 40×40 فلزی اتصال می یابد.
در نهایت فایبر سمنت برد (صفحات سیمانی الیاف دار) بر روی سازه های گالوانیزه بصورت مدولار با پیچ مخصوص بالدار نصب و و روی پیچ ها را با بتونه پر می کنیم.
بین درزها وروی پروفیل A نیز با با چسب پلی اورتان آب بندی می گردد تا جلوی نفوذ آب باران به داخل نمای فایبر سمنت گرفته شود.
به این ترتیب سطح نما برای رنگ آمیزی آماده می گردد.
مزایای درای  وال فایبر سمنت برد:
 
1 ) سرعت زمان اجرا
کوتاهی زمان به بهره برداری رسیدن پروژه در اجرای درای وای در مقایسه با احداث دیوار با مصالح سنتی و همچنین از نظر وزن حائز اهمیت است.
2 ) تمیزی و ظرافت در سطح کار
عدم استفاده از مصالح پلاستر یا اندود گچ و خاک، گچ یا ماسه سیمان باعث صرفه جویی در بودجه ساخت شده تا سطحی شاقولی و یک دست برای ما مهیا گردد.
3 ) وزن
با مقایسه وزن درای وال سمنت برد نسبت به مصالح سنتی مانند آجر یا سفال یا بلوک سیمانی، حدود 10 برابر سبک تر بوده و این مهم در کم کردن وزن کل ساختمان، بسیار حائز اهمیت در مقابل زلزله می باشد.
4 ) عایق حرارتی
رعایت کامل مبحث 19 مقررات ملی ساختمان با استفاده از عایق حرارتی در داخل درای وال فایبر سمنت برد همچنین مقاومت بالای فایبر سمنت برد در مقابل آتش از امتیازات آن می باشد که تا چند ساعت پس از رسیدن آتش نشانی نیز پایدار می ماند.
5 ) عایق رطوبتی
با سیستم درای وال فایبر سمنت برد با توجه به درز بندی، آب بندی و نوع جنس صفحه الیافی سیمانی می توان به طور کامل از نفوذ کامل آب به پشت نمای ساختمان جلوگیری نمود. در دیوارهای حمام و سرویس ها به راحتی با چسب کاشی و سرامیک نصب می گردد.
6 ) عایق صدا
با استفاده از پانل های فایبر سمنت برد و عایق پشم سنگ و یا تزریق عایق پلی اوره تان می توان از نفوذ صدا به داخل جلوگیری نمود.
 

 

 

تلفن: 

 

فقط واتس آپ: